Page 69 - Programme - 20ans de la Juridiction de Saint-Emilion
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Horaire : 10h – 19h
Tarif : GRATUIT
SAINT-EMILION
05 57 51 98 77 et 06 62 12 96 85
Schedule: 10:00am - 7:00pm Price: FREE
SAINT-EMILION
05 57 51 98 77 et 06 62 12 96 85
             7 Château Cantenac
 Thématique : Tradition
Description : Best Of Wine Tourism 2017 (coup de cœur du jury), propriété familiale, 4e génération, dégustations de vin et chocolat.
Horaire : 10h-12h / 14h-18h Tarif : GRATUIT SAINT-EMILION
05 57 51 35 22
Thematic: Tradition
Description: Best Of Wine Tourism 2017 (jury’s favourite), family property, 4th generation, wine and chocolate tastings.
Schedule: 10:00am-12:00pm / 2:00pm-6:00pm
Price: FREE SAINT-EMILION 05 57 51 35 22
             8 Château Capet-Guillier
 Thématique : Architecture
Description : Conférence - Quand la science rencontre l’expérience - samedi 29 juin à 16h.
Etienne Fayolle, Ingénieur Géologue Doctorant en Sciences du Sol à l’UMR Lisa Montpellier Sup Agro et Christophe Grenier Responsable vigne et vin du Château Capet- Guillier.
Atelier sensoriel et éducatif pour enfants : Accompagner les enfants à faire travailler leurs sens pour savoir décrire une couleur, un goût, une matière et une odeur. Atelier adapté à 2 tranches d’âges : 4-8 ans et 8-12ans.
Possibilité de se restaurer
- Food-truck, assiette de 3 tapas (5€) - Stand de glaces artisanales
Juridiction de Saint-Emilion
Thematic: Architecture
Description: Conference - When science meets experience - Saturday, June 29th at 4:00pm.
Etienne Fayolle, Geological Engineer Doc- toral candidate in Soil Sciences at the UMR Lisa Montpellier Sup Agro and Christophe Grenier Head of Vine and Wine at Château Capet-Guillier.
Sensory and educational workshop for children:
Accompany children to use their senses to describe a colour, a taste, a material and a smell. Workshop adapted to 2 age groups: 4-8 years old and 8-12 years old.
Possibility of eating out
- Food-truck, plate of 3 tapas (5€) - Handcrafted ice cream stand
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